Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
Для сухого маринаду:
1 ст. л. дрібно нарізаного чебрецю
2 зубчики часнику
2 лимона
½ ч. л. свежезамороженного чорного перцю
½ ч. л. орегано
4 шматочки свинини товщиною 2 см
Для салату:
350 г французьких бобів
150 г консервованих вершкових бобів, осушених і промитих
1 середній червоний лук
1½ листя базиліка
2 ст. л. нарізаної петрушки
Для запрвки:
2½ ст. л. оливкової олії
2 лимона, тільки сік
кухонна сіль
мелений чорний перець
100 г руколи
Приготування:
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
1. Щоб приготувати сухий маринад, з'єднуємо чебрець, часник, цедру, чорний перець і орегано.
2. Посипаємо свинину і залишаємо на 15 хвилин.
3. Щоб зробити салат, варимо французькі боби протягом 2-3 хвилин, проціджуємо і проганяємо під холодною водою до охолодження.
4. Змішуємо з квасолею, цибулею, базиліком і петрушкою.
5. Щоб зробити заправку, змішуємо дві столові ложки оливкової олії з половиною лимонного соку і приправляємо до смаку сіллю і перцем.
6. Запікаємо свинину приблизно на одну хвилину.
7. Видаляємо з гриля і поливаємо лимонним соком.
8. Викладаємо салат з квасолі в центрі чотирьох сервірувальних тарілок.
9. Кладемо Наверх свинину, потім разбросываем рукколу зверху.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт салату з лосося, авокадо і гарбузового насіння.