Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 10
Інгредієнти:
4 ст. л. оливкової олії
1 кг біфштекса
1 коричневий цибулю, дрібно нарізаний
1 зубчик часнику, подрібнений
4 палички селери, дрібно нарізані
1 ст. л. дрібно нарізаного свіжого розмарину
350 мл червоного вина
600 г томатного пасату
Для подачі
макарони пападелле (приблизно 100 г)
свіжий тертий сир пармезан
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Великою, важкою, жаростійкої сковороді розтоплюємо оливкову олію на середньому вогні. Приправляємо яловичину, додаємо в сковороду і смажимо з усіх боків.
3. Додаємо цибулю, часник, селеру і розмарин і смажимо до м'якості. Повертаємо м'ясо на сковорідку, додаємо червоне вино і доводимо до кипіння. Перемішуємо в томатній пасті і накриваємо поверхню рагу гуртком випічки. Випікаємо протягом 2½ годин або поки м'ясо не стане дуже м'яким.
4. Видаляємо папір для випічки і розбиваємо м'ясо з допомогою виделки. Приправляємо сіллю і перцем.
5. Щоб подавати, варимо папарделле в солоній киплячій воді відповідно до інструкції на упаковці.
6. У каструлі змішуємо 3 столові ложки рагу на порцію макаронів з столовою ложкою води. Готуємо на повільному вогні.
7. Подаємо з тертим сиром пармезан і свіжим меленим чорним перцем.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пряного сливового скрамбла.