Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

500 г лимонного цукру
1 ст. л. рожевої води
4 персика
Для медового йогурту:
360 мл грецького йогурту
3 ст. л. меду

Приготоление:

Популярні новини зараз

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус

Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім

Показати ще

1. Кладемо цукор і рожеву воду в каструлю з 1 літром води і доводимо до кипіння. Вирізаємо невеликий хрест у верхній частині кожного персика, потім додаємо в каструлю і тушкуємо протягом 5 хвилин. Виймаємо персики з сиропу і знімаємо шкірку, потім повертаємося до сиропу і варимо 10 хвилин, поки сироп не зменшиться вдвічі. Проціджуємо і охолоджуємо.

2. Робимо медовий йогурт, змішавши йогурт і мед, потім подаємо з персиками.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт лосося в апельсинової глазурі.