Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин-1 годину
Порції: 12
Інгредієнти:
2 яйця
80 г цукрової пудри
240 мл молока
100 г вершкового масла
300 г борошна
2 ч. л. розпушувача
½ ч. л. солі
кориця
2 яблука
200 г карамельок або ірисок
Приготування:
Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників
Радіти чи плакати: як зміняться пенсії у 2026 році
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
1. Розігріваємо духовку до 190 ° .
2. Змішуємо яйця, цукор, молоко і топлене масло у великій мисці. Просіваємо борошно, розпушувач, сіль і корицю в миску. Добре перемішуємо.
3. Додаємо нарізане яблуко і злегка збиваємо.
4. Використовуючи половину суміші, заповнюємо кожну з 12 формочок з допомогою суміші і зверху посипаємо шматочками іриски. Закриваємо залишився заповнення.
5. Випікаємо протягом 30-35 хвилин. Подаємо теплим або холодним.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вівсяного пирога з яблуками.