Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

225 г пшеничного борошна
¼ ч. л. розпушувача
¼ ч. л. дріжджів
1 ч. л. морської солі
1 ч. л. меду
100 мл теплої води
50 мл розплавленого масла
оливкова олія
насіння нігелли, для розбризкування
сушені листя чебрецю, для обприскування

Приготування:

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Змішуємо борошно, розпушувач, дріжджі і сіль разом.

2. В окремій мисці або чаші змішуємо мед, воду і масло разом. Додаємо вологі інгредієнти в сухі інгредієнти і перемішуємо, поки вони не зберуться разом, як тісто. Викладаємо на робочу поверхню і місимо протягом пари хвилин, поки вона не стане гладкою. Накриваємо липкою плівкою або вологим рушником і залишаємо на півгодини.

3. Розкачуємо тісто настільки тонко, наскільки зможете, і використовуємо різак для печива, щоб зробити маленькі крекери, або нарізаємо широкими смужками. Розкладаємо на противені. Змащуємо оливковою олією і посипаємо насінням цибулі і листям чебрецю.

4. Випікаємо в духовці протягом 8-10 хвилин або до хрусткої скоринки.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт зелені з беконом і горіхами.