Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 головки весняної зелені, листя розділені, вилучені жорсткі стебла, грубо нарізані
2 ст. л. ріпакової олії
4 смужки копченого смугастого бекону
50 г шматочків фундука
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Миру не буде: на скільки років може затягнутися війна в Україні
Атаки стануть ще сильнішими: рф вибрала нову ціль замість ударів по енергетиці
Банківські перекази за новими правилами: які зміни з жовтня
Уроки стають коротшими, перерви – довшими: що зміниться у школах з 2025 року
1. Доводимо велику каструлю води до кипіння. Додаємо дрібку солі і зелень в киплячу воду. Готуємо 2 хвилини, потім виливаємо і промиваємо.
2. Нагріваємо олію у великій сковороді при високій температурі. Додаємо нарізаний бекон і обсмажуємо протягом 3-4 хвилин, регулярно помішуючи, поки жир не розтанув.
3. Додаємо приготовану весняну зелень у каструлю і обсмажуємо протягом 1-2 хвилин. Приправляємо сіллю і перцем і перемішуємо в горіхах. Негайно подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пирога з сиром фета та полуничним йогуртом.