Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 головки весняної зелені, листя розділені, вилучені жорсткі стебла, грубо нарізані
2 ст. л. ріпакової олії
4 смужки копченого смугастого бекону
50 г шматочків фундука
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Гороскоп на сьогодні 5 квітня: хто у суботу опиниться перед жорстким вибором
Українкам дозволили перейти на пенсії своїх чоловіків: названо дві важливі умови
Пенсіонери звільняються від комунальних платежів: хто має право не платити жодної копійки
Заплатити мають всі: українців попередили про важливий податок, готуйте 5280 гривень
1. Доводимо велику каструлю води до кипіння. Додаємо дрібку солі і зелень в киплячу воду. Готуємо 2 хвилини, потім виливаємо і промиваємо.
2. Нагріваємо олію у великій сковороді при високій температурі. Додаємо нарізаний бекон і обсмажуємо протягом 3-4 хвилин, регулярно помішуючи, поки жир не розтанув.
3. Додаємо приготовану весняну зелень у каструлю і обсмажуємо протягом 1-2 хвилин. Приправляємо сіллю і перцем і перемішуємо в горіхах. Негайно подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пирога з сиром фета та полуничним йогуртом.