Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

2 цибулини
680 г гарбуза
2 зубчики часнику
5 см кореня імбиру
1 ч. л. кмину
2 ч. л. копченої паприки
½ ч. л. меленого чилі
1 ст. л. оливкової олії
½ ч. л. морської солі
8 яєць
160 г фета
мелений чорний перець
Для йогурту:
25 г листя м'яти
½ зелених чилі
1 лайм, сік і дрібно натерта цедра
4 ст. л. простого йогурту
½ ч. л. морської солі

Приготування:

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Додаємо часник, імбир, спеції, олію, сіль і щіпку перцю. Добре перемішуємо і щільно прикривають кухонних фольгою. Випікаємо 35 хвилин.

3. Між тим, щоб приготувати йогурт, кладемо м'яту, чилі, сік лайма і цедру, йогурт і сіль в блендер і добре перемішуємо.

4. Перемішуємо, потім додаємо яйця. Додаємо фету і запікаємо протягом 20 хвилин.

5. Пиріг розрізаємо на квадрати і подаємо гарячим або при кімнатній температурі з полуничним йогуртом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт грецької пасти.