Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 12 шт.
Інгредієнти:
300 г борошна
100 г вівсяного борошна
100 г борошна грубого помелу
50 г цукру
2 ч. л. розпушувача
½ ч. л. солі
160 г несолоного масла
100 г волоських горіхів
125 мл сколотин
150 мл кленового сиропу
Приготування:
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Змішуємо самовідновлюється борошно, вівсяне борошно, борошно грубого помелу, цукор, розпушувач і сіль у мисці.
3. Додаємо масло і втираємо в суміш борошна, поки вона не буде схожа на сухарі.
4. Додаємо волоські горіхи.
5. Поміщаємо сколотини і кленовий сироп в окрему миску і добре перемішуємо.
6. Додаємо суміш сколотин і кленового сиропу в суху суміш і добре перемішуємо, щоб приготувати тісто.
7. Розкачуємо тісто на борошняну поверхню до 3 см. Використовуючи ніж для випічки, вирізаємо 12 булочок (або стільки, скільки дасть тісто).
8. Кладемо на змащений жиром піддон для випічки і переносимо в духовку на 10-12 хвилин або до золотисто-коричневого кольору.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смажених грибів з фундуком.