Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 12 шт.
Інгредієнти:
300 г борошна
100 г вівсяного борошна
100 г борошна грубого помелу
50 г цукру
2 ч. л. розпушувача
½ ч. л. солі
160 г несолоного масла
100 г волоських горіхів
125 мл сколотин
150 мл кленового сиропу
Приготування:
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Змішуємо самовідновлюється борошно, вівсяне борошно, борошно грубого помелу, цукор, розпушувач і сіль у мисці.
3. Додаємо масло і втираємо в суміш борошна, поки вона не буде схожа на сухарі.
4. Додаємо волоські горіхи.
5. Поміщаємо сколотини і кленовий сироп в окрему миску і добре перемішуємо.
6. Додаємо суміш сколотин і кленового сиропу в суху суміш і добре перемішуємо, щоб приготувати тісто.
7. Розкачуємо тісто на борошняну поверхню до 3 см. Використовуючи ніж для випічки, вирізаємо 12 булочок (або стільки, скільки дасть тісто).
8. Кладемо на змащений жиром піддон для випічки і переносимо в духовку на 10-12 хвилин або до золотисто-коричневого кольору.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смажених грибів з фундуком.