Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

85 г макаронних виробів
½ лимона
¼ червоного цибулі
½ ст. л. оливкової олії, в ідеалі екстра вірджин
¼ огірка
100 г помідорів чері
15 г свіжого базиліка
60 г фета
чорні маслини (за бажанням)
морська сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Показати ще

1. Готуємо макарони в каструлі з киплячою, солоною водою відповідно до інструкції на упаковці.

2. Збиваємо разом лимонну цедру і сік, червоний лук, масло і щедре кількість перцю.

3. Зливаємо макарони на друшляк.

4. Перемішуємо соус, огірки, помідори, базилік, фету і оливки, якщо використовуєте, в макаронах і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт цього імбирного лимонаду.