Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
85 г макаронних виробів
½ лимона
¼ червоного цибулі
½ ст. л. оливкової олії, в ідеалі екстра вірджин
¼ огірка
100 г помідорів чері
15 г свіжого базиліка
60 г фета
чорні маслини (за бажанням)
морська сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Пенсіонерів залишають без засобів до існування: кому припинять виплати до кінця року
Гороскоп на сьогодні 4 листопада: порядок овнів, аналіз терезів та успіх стрільців
Світла не буде, а дітей відправлять додому: школи та садки готуються закривати
Контроль за переказами посилено: навіть дрібні суми можуть призвести до блокування
1. Готуємо макарони в каструлі з киплячою, солоною водою відповідно до інструкції на упаковці.
2. Збиваємо разом лимонну цедру і сік, червоний лук, масло і щедре кількість перцю.
3. Зливаємо макарони на друшляк.
4. Перемішуємо соус, огірки, помідори, базилік, фету і оливки, якщо використовуєте, в макаронах і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт цього імбирного лимонаду.