Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
25 г масла
1 цибулина
2 гілочки свіжого чебрецю
150 г змішаних диких грибів, нарізаних
50 г свіжої кукурудзи
150 г каштанових грибів,
сіль і мелений чорний перець
Для подачі:
1 смажена курка
Приготування:
"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone
1. Ставимо сковороду на високу температуру. Додаємо масло і цибулю. Обсмажуємо протягом 2-3 хвилин, поки не зм'якне, потім додаємо чебрець і дикі гриби. Обсмажуємо ще 2-3 хвилини, поки вони не стануть м'яким.
2. Додаємо гриби і обсмажуємо протягом 1-2 хвилин, поки не прогріється, а потім за смаком приправляємо сіллю і свіжозамороженої чорним перцем.
3. Подаємо зі смаженою куркою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт імбирного печива.