Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
25 г масла
1 цибулина
2 гілочки свіжого чебрецю
150 г змішаних диких грибів, нарізаних
50 г свіжої кукурудзи
150 г каштанових грибів,
сіль і мелений чорний перець
Для подачі:
1 смажена курка
Приготування:
Весь місяць "штормитиме": у серпні Україну накриють потужні магнітні бурі - дати
Гороскоп на серпень-2025 для всіх знаків Зодіаку: шоу від Львів, крах Козерогів та кульмінація Водоліїв
Українцям виплатять щорічну допомогу: як отримати 3000 гривень
ТЦК блокує відстрочки, незважаючи на закон: нова пастка для чоловіків у "Резерв+"
1. Ставимо сковороду на високу температуру. Додаємо масло і цибулю. Обсмажуємо протягом 2-3 хвилин, поки не зм'якне, потім додаємо чебрець і дикі гриби. Обсмажуємо ще 2-3 хвилини, поки вони не стануть м'яким.
2. Додаємо гриби і обсмажуємо протягом 1-2 хвилин, поки не прогріється, а потім за смаком приправляємо сіллю і свіжозамороженої чорним перцем.
3. Подаємо зі смаженою куркою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт імбирного печива.