Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 6-8

Інгредієнти:

16 смужок копченого смугастого бекону
40 г масла
1 кг брюссельської капусти, нарізані навпіл
200 г мигдалю

Приготування:

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

1. Розрізаємо бекон на шматочки.

2. Розтоплюємо масло на помірному вогні на великій сковороді. Готуємо бекон, поки він не стане хрустким.

3. Додаємо нарізані проростки до бекону і смажимо протягом шести хвилин.

4. Додаємо мигдаль і смажимо ще дві хвилини. Подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт свинини в соусі з чорної квасолі.