Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 6-8
Інгредієнти:
16 смужок копченого смугастого бекону
40 г масла
1 кг брюссельської капусти, нарізані навпіл
200 г мигдалю
Приготування:
Синоптики зробили прогноз на три місяця весни – буде багато сюрпризів
Українцям можуть анулювати частину боргів за комуналку: кому і за якої умови
Українців відправлять у "тарифний нокаут": до чого готуватися після скасування мораторію
В Україні кардинально змінюють пенсійні правила: які періоди не зарахують до стажу з 2025 року
1. Розрізаємо бекон на шматочки.
2. Розтоплюємо масло на помірному вогні на великій сковороді. Готуємо бекон, поки він не стане хрустким.
3. Додаємо нарізані проростки до бекону і смажимо протягом шести хвилин.
4. Додаємо мигдаль і смажимо ще дві хвилини. Подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт свинини в соусі з чорної квасолі.