Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 6-8

Інгредієнти:

16 смужок копченого смугастого бекону
40 г масла
1 кг брюссельської капусти, нарізані навпіл
200 г мигдалю

Приготування:

Популярні новини зараз

Синоптики зробили прогноз на три місяця весни – буде багато сюрпризів

Українцям можуть анулювати частину боргів за комуналку: кому і за якої умови

Українців відправлять у "тарифний нокаут": до чого готуватися після скасування мораторію

В Україні кардинально змінюють пенсійні правила: які періоди не зарахують до стажу з 2025 року

Показати ще

1. Розрізаємо бекон на шматочки.

2. Розтоплюємо масло на помірному вогні на великій сковороді. Готуємо бекон, поки він не стане хрустким.

3. Додаємо нарізані проростки до бекону і смажимо протягом шести хвилин.

4. Додаємо мигдаль і смажимо ще дві хвилини. Подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт свинини в соусі з чорної квасолі.