Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 6-8
Інгредієнти:
16 смужок копченого смугастого бекону
40 г масла
1 кг брюссельської капусти, нарізані навпіл
200 г мигдалю
Приготування:
Сім'ї отримають більше грошей: як змінився розмір соцдопомоги
Колишня зірка "Квартал 95" Олена Кравець знищила дочку лише однією фразою: навіть психолог не допоміг
Доплати за стаж у 2025 році: хто з пенсіонерів потрапив до "списків" на підвищення
За кіло каші доведеться віддати 93 грн: супермаркети оновили ціни на рис, гречку та макарони
1. Розрізаємо бекон на шматочки.
2. Розтоплюємо масло на помірному вогні на великій сковороді. Готуємо бекон, поки він не стане хрустким.
3. Додаємо нарізані проростки до бекону і смажимо протягом шести хвилин.
4. Додаємо мигдаль і смажимо ще дві хвилини. Подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт свинини в соусі з чорної квасолі.