Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 6-8
Інгредієнти:
16 смужок копченого смугастого бекону
40 г масла
1 кг брюссельської капусти, нарізані навпіл
200 г мигдалю
Приготування:
Нардеп Кучеренко підтвердив підвищення цін на газ: скільки доведеться платити українцям
Правила відстрочки перекроять наново: кого ТЦК вже "взяли на олівець"
Українцям оновили пенсійні виплати: хто отримає на пару сотень більше
Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу
1. Розрізаємо бекон на шматочки.
2. Розтоплюємо масло на помірному вогні на великій сковороді. Готуємо бекон, поки він не стане хрустким.
3. Додаємо нарізані проростки до бекону і смажимо протягом шести хвилин.
4. Додаємо мигдаль і смажимо ще дві хвилини. Подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт свинини в соусі з чорної квасолі.