Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 6-8
Інгредієнти:
16 смужок копченого смугастого бекону
40 г масла
1 кг брюссельської капусти, нарізані навпіл
200 г мигдалю
Приготування:
Терміново в армію: обговорюють зниження призовного віку і нові правила мобілізації, кого заберуть першими
Зупинка метро у Києві: енергетик про ризики блекаутів для електротранспорту
Перевірять кожну копійку: отримувачам субсидій посилюють правила - до чого готуватись
Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
1. Розрізаємо бекон на шматочки.
2. Розтоплюємо масло на помірному вогні на великій сковороді. Готуємо бекон, поки він не стане хрустким.
3. Додаємо нарізані проростки до бекону і смажимо протягом шести хвилин.
4. Додаємо мигдаль і смажимо ще дві хвилини. Подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт свинини в соусі з чорної квасолі.