Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
180 г цукру
180 г масла
2 яйця
80 г борошна
150 г мигдалю
100 г марципану
100 г чорниці
цукрова пудра
Приготування:
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Вирізаємо квадрати, які легко будуть покривати отвори лотка форми для випічки. Вирівнюємо кожен з них.
3. Збиваємо цукор і масло разом в мисці електричним міксером.
4. Поступово додаємо яйця, потім борошно і мелений мигдаль. Продовжуємо збивати.
5. Додаємо марципан в суміш.
6. Поділяємо суміш між викладеними чашками форми для випічки. Розкладаємо по 3-4 ягоди над кожною.
7. Випікаємо тістечка протягом 30 хвилин або до тих пір, поки вони не стануть пружними на дотик.
8. Посипаємо невеликою кількістю цукру і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт бутерброду з тунцем і кукурудзою.