Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

180 г цукру
180 г масла
2 яйця
80 г борошна
150 г мигдалю
100 г марципану
100 г чорниці
цукрова пудра

Приготування:

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Вирізаємо квадрати, які легко будуть покривати отвори лотка форми для випічки. Вирівнюємо кожен з них.

3. Збиваємо цукор і масло разом в мисці електричним міксером.

4. Поступово додаємо яйця, потім борошно і мелений мигдаль. Продовжуємо збивати.

5. Додаємо марципан в суміш.

6. Поділяємо суміш між викладеними чашками форми для випічки. Розкладаємо по 3-4 ягоди над кожною.

7. Випікаємо тістечка протягом 30 хвилин або до тих пір, поки вони не стануть пружними на дотик.

8. Посипаємо невеликою кількістю цукру і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт бутерброду з тунцем і кукурудзою.