Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
180 г цукру
180 г масла
2 яйця
80 г борошна
150 г мигдалю
100 г марципану
100 г чорниці
цукрова пудра
Приготування:
Гороскоп на сьогодні 7 жовтня: відповідальність близнюків, переговори дів та успіх козерогів
Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
ПФУ скоротив фінансування пенсій: що чекає на стареньких
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Вирізаємо квадрати, які легко будуть покривати отвори лотка форми для випічки. Вирівнюємо кожен з них.
3. Збиваємо цукор і масло разом в мисці електричним міксером.
4. Поступово додаємо яйця, потім борошно і мелений мигдаль. Продовжуємо збивати.
5. Додаємо марципан в суміш.
6. Поділяємо суміш між викладеними чашками форми для випічки. Розкладаємо по 3-4 ягоди над кожною.
7. Випікаємо тістечка протягом 30 хвилин або до тих пір, поки вони не стануть пружними на дотик.
8. Посипаємо невеликою кількістю цукру і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт бутерброду з тунцем і кукурудзою.