Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
450 г пісної свинини
1 ст. л. рисового вина
1 ст. л. легкого соєвого соусу
2 ч. л. кунжутного масла
1 ч. л. кукурудзяного борошна
1½ ст. л. арахісового масла
1 ½ ст. л. чорної квасолі
1 ст. л. часнику
3 ст. л. цибулі
1 ст. л. цибулі-шалот
1 ч. л. цукру
1 ст. л. курячого бульйону або води
1 ст. л. кунжутної олії
Приготування:
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
1. Розрізаємо свинину на тонкі скибочки довжиною 5 см. Поміщаємо скибочки в миску і добре перемішуємо їх з рисовим вином або сухим хересом, соєвим соусом, кунжутним маслом і кукурудзяним борошном. Залишаємо маринуватися близько 20 хвилин.
2. Нагріваємо котел з опуклим днищем або велику сковорідку. Додаємо половину масла, виймаємо свинину з маринаду з допомогою щілинної ложки, кладемо її на сковороду і швидко смажимо на повільному вогні близько 2-3 хвилин.
3. Протираємо сковороду, очищаємо її, знову розігріваємо і додаємо решту масла. Швидко додаємо чорні боби, часник, цибулю і цибулю-шалот. Через кілька секунд додаємо інші інгредієнти. Доводимо суміш до кипіння.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фрітати з солодким перцем.