Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
450 г пісної свинини
1 ст. л. рисового вина
1 ст. л. легкого соєвого соусу
2 ч. л. кунжутного масла
1 ч. л. кукурудзяного борошна
1½ ст. л. арахісового масла
1 ½ ст. л. чорної квасолі
1 ст. л. часнику
3 ст. л. цибулі
1 ст. л. цибулі-шалот
1 ч. л. цукру
1 ст. л. курячого бульйону або води
1 ст. л. кунжутної олії
Приготування:
Гороскоп на сьогодні 9 квітня: гроші, сварки та шанс усе змінити у середу
Не субсидія і не пільги: українці отримають окрему допомогу на комуналку
Вашу квартиру оподаткують по-новому: скільки змусять платити за власне житло
Пенсіонерам виплатять доплати до дня народження: отримають до 10 тисяч гривень
1. Розрізаємо свинину на тонкі скибочки довжиною 5 см. Поміщаємо скибочки в миску і добре перемішуємо їх з рисовим вином або сухим хересом, соєвим соусом, кунжутним маслом і кукурудзяним борошном. Залишаємо маринуватися близько 20 хвилин.
2. Нагріваємо котел з опуклим днищем або велику сковорідку. Додаємо половину масла, виймаємо свинину з маринаду з допомогою щілинної ложки, кладемо її на сковороду і швидко смажимо на повільному вогні близько 2-3 хвилин.
3. Протираємо сковороду, очищаємо її, знову розігріваємо і додаємо решту масла. Швидко додаємо чорні боби, часник, цибулю і цибулю-шалот. Через кілька секунд додаємо інші інгредієнти. Доводимо суміш до кипіння.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фрітати з солодким перцем.