Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

450 г пісної свинини
1 ст. л. рисового вина
1 ст. л. легкого соєвого соусу
2 ч. л. кунжутного масла
1 ч. л. кукурудзяного борошна
1½ ст. л. арахісового масла
1 ½ ст. л. чорної квасолі
1 ст. л. часнику
3 ст. л. цибулі
1 ст. л. цибулі-шалот
1 ч. л. цукру
1 ст. л. курячого бульйону або води
1 ст. л. кунжутної олії

Приготування:

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Показати ще

1. Розрізаємо свинину на тонкі скибочки довжиною 5 см. Поміщаємо скибочки в миску і добре перемішуємо їх з рисовим вином або сухим хересом, соєвим соусом, кунжутним маслом і кукурудзяним борошном. Залишаємо маринуватися близько 20 хвилин.

2. Нагріваємо котел з опуклим днищем або велику сковорідку. Додаємо половину масла, виймаємо свинину з маринаду з допомогою щілинної ложки, кладемо її на сковороду і швидко смажимо на повільному вогні близько 2-3 хвилин.

3. Протираємо сковороду, очищаємо її, знову розігріваємо і додаємо решту масла. Швидко додаємо чорні боби, часник, цибулю і цибулю-шалот. Через кілька секунд додаємо інші інгредієнти. Доводимо суміш до кипіння.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фрітати з солодким перцем.