Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2

Інгредієнти:

160 г тунця
1 ст. л. майонезу
4 ст. л. консервованої кукурудзи
2 м'яких коричневих булочки з непросеяной борошна

Приготування:

Популярні новини зараз

Українців попередили про хвилю страшної епідемії: зафіксовано першу смерть

ПриватБанк встановив вікові обмеження

В Україні планують ввести ще одну пенсію

Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати

Показати ще

1. Змішуємо тунець, майонез і кукурудзу в маленькій мисці.

2. Накладаємо цю суміш ложкою на булочки і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смачного супу-пюре з томатами і сочевицею.