Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
2 часнику
40 г масла
80 млоливкового масла
сіль і мелений чорний перець
1 горщик меду
2 свіжого розмарину
3 лаврових листа
200-250 камамбера
1 багет, розірваний на 10 см
Приготування:
Зупинка метро у Києві: енергетик про ризики блекаутів для електротранспорту
Нові доплати та гідна мінімалка: пенсіонерам обіцяють краще життя
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
Пенсію можна законно збільшити: про який трюк не розповідають пенсіонерам
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Поміщаємо часник, вирізаний стороною вниз, у великій деко. Додаємо масло, щіпку солі, пару завихрень чорного перцю, мед, розмарин і лавровий лист і запікаємо в духовці протягом 40-45 хвилин. Через 30-35 хвилин робимо великий хрест у верхній частині камамбера і додаємо його в духовку. Додаємо багет, щоб зігріти його.
3. Як тільки часник м'який, хліб є надмірно хрустким, і сир все м'який і липкий, виймаємо з духовки.
4. Подаємо все на великій тарілці.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смажених креветок з йогуртом і м'ятою.