Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 4

Інгредієнти:

Для песто:
400 г оливкової олії
2 жирних часникових гвоздики
10 висушених на сонці помідорів
75 г свіжого базиліка
4 ст. л. лимонного соку
щіпка пластівців чилі
сіль і мелений чорний перець
Для цукіні пасти:
6 кабачків
2 великих стиглих авокадо
червоний чилі
2 ст. л. оливкової олії

Приготування:

Популярні новини зараз

Не дадуть паспорт і випишуть штраф: почнуть діяти нові правила

У пенсіонерів заберуть 20% пенсії: ПФУ попередив про утримання із виплат

Нові правила мобілізації: хто з ухилянтів більше не сховається вдома

В Україні зросте вартість електроенергії: чого чекати громадянам

Показати ще

1. Для песто, змішуємо всі інгредієнти і 9 столових ложок води до грубої пасти в кухонному комбайні. Додаємо додаткову воду, щоб послабити суміш, якщо це необхідно. Приправляємо сіллю і перцем. Відставляємо.

2. Для спагетті з цукіні отшелушиваем спагетті-подібні пасма з цукіні, використовуючи тертку, збираючи їх у великій мисці.

3. Наливаємо песто на верхівку пасти і ретельно перемішуємо, поки кабачок не буде рівномірно покритий.

4. Для подачі прикрашаємо подрібненим авокадо, листям базиліка, нарізаним чилі і оливковою олією.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт шоколадного кексу з вишнею в гуртку.