Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г свіжих бобів
1 цілісний червоний чилі
2 часникових гвоздики
1 зелений лук
1 лимон, цедра і сік
1 ст. л. сушеного орегано
½ хліба
4 ст. л. оливкової олії
200 г м'якого козячого сиру
Приготування:
На українок чекає повістка? Що готує квітень 2025 року в плані нових правил мобілізації
"Бусифікації" кінець? Верховна Рада взялася за перевірку зловживань ТЦК
Хоч бери та влазь у кредити: комунальники готують санкції, які охоплять усіх боржників
Передав показники раніше - заплатив більше: як поради "Нафтогазу" обертаються більшими сумами у квитанціях
1. Нагріваємо велику каструлю, наповнену киплячій водою. Варимо боби дуже швидко (просто щоб пом'якшити, а не готувати їх).
2. Смажимо чилі над прямим полум'ям на плиті, поки не почорніє небагато. Розрізаємо на тонкі шматочки.
3. Змішуємо чилі, часник, зелений лук, лимонну цедру і сік разом. Додаємо орегано і боби і злегка раздавливаем при їх змішуванні.
4. Нагріваємо велику сковорідку додаємо нарізаний хліб з невеликою кількістю оливкової олії. Кладемо на сковорідку і варимо з обох сторін протягом 1-2 хвилин або поки не з'являться позначки.
5. Видаляємо з вогню і додаємо козячий сир. Наверх додаємо боби і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фрикадельок з козячого сиру з салатом.