Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г свіжих бобів
1 цілісний червоний чилі
2 часникових гвоздики
1 зелений лук
1 лимон, цедра і сік
1 ст. л. сушеного орегано
½ хліба
4 ст. л. оливкової олії
200 г м'якого козячого сиру
Приготування:
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
1. Нагріваємо велику каструлю, наповнену киплячій водою. Варимо боби дуже швидко (просто щоб пом'якшити, а не готувати їх).
2. Смажимо чилі над прямим полум'ям на плиті, поки не почорніє небагато. Розрізаємо на тонкі шматочки.
3. Змішуємо чилі, часник, зелений лук, лимонну цедру і сік разом. Додаємо орегано і боби і злегка раздавливаем при їх змішуванні.
4. Нагріваємо велику сковорідку додаємо нарізаний хліб з невеликою кількістю оливкової олії. Кладемо на сковорідку і варимо з обох сторін протягом 1-2 хвилин або поки не з'являться позначки.
5. Видаляємо з вогню і додаємо козячий сир. Наверх додаємо боби і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фрикадельок з козячого сиру з салатом.