Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
рослинне масло для глибокого смаження
500 г козячого сиру
борошно
1 яйце
100 г панірувальних сухарів
400 г свіжого гороху
50 г гороху пагони
3 редис
жменя листя м'яти
2 лимона
оливкова олія
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Гороскоп на сьогодні, 24 травня: стережіться конфліктів але будьте відкриті для сюрпризів
"Полювання" на ухилянтів? На дорогах запускають мобільні блокпости – що це означає
Термінове оновлення для "Резерв+": що треба негайно зробити
Від ТЦК більше не сховатись: з'явилась нова система оповіщень - приходитимуть миттєво
1. Нагріваємо олію в глубокожировой фритюрниці до 180 ° або в глибокій, важкій каструлі.
2. Додаємо трохи козячого молока, збиваючи його ложкою. Формуємо його в фрикадельки, використовуючи дві столові ложки і занурюємо в борошно.
3. Занурюємо їх у яйце, а потім у панірувальні сухарі.
4. Глибоко обсмажуємо протягом декількох хвилин або до тих пір, поки панірувальні сухарі не стануть золотисто-коричневими.
5. Видаляємо з олії за допомогою щілинної ложки і відкладаємо в сторону, щоб злити на кухонну папір.
6. Для салату варимо горох в каструлі з киплячою водою протягом приблизно 30 секунд.
7. У мисці змішуємо трохи оливкової олії з великою кількістю лимонного соку і збиваємо разом з сіллю і перцем, щоб зробити пов'язку.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фритаты з солодким перцем.