Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

рослинне масло для глибокого смаження
500 г козячого сиру
борошно
1 яйце
100 г панірувальних сухарів
400 г свіжого гороху
50 г гороху пагони
3 редис
жменя листя м'яти
2 лимона
оливкова олія
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

Як працюватимуть "мобільні ТЦК": не автобуси з повістками, а нова тактика мобілізації

Орхідеї будуть чудово квітнути все літо, якщо правильно їх поливати: все необхідне є на кожній кухні

Штрафи за перевищення швидкості скасовують: водіям відкрили лазівку в законі

Кожен десятий робить це замість сексу: дослідники показали невтішну статистику

Показати ще

1. Нагріваємо олію в глубокожировой фритюрниці до 180 ° або в глибокій, важкій каструлі.

2. Додаємо трохи козячого молока, збиваючи його ложкою. Формуємо його в фрикадельки, використовуючи дві столові ложки і занурюємо в борошно.

3. Занурюємо їх у яйце, а потім у панірувальні сухарі.

4. Глибоко обсмажуємо протягом декількох хвилин або до тих пір, поки панірувальні сухарі не стануть золотисто-коричневими.

5. Видаляємо з олії за допомогою щілинної ложки і відкладаємо в сторону, щоб злити на кухонну папір.

6. Для салату варимо горох в каструлі з киплячою водою протягом приблизно 30 секунд.

7. У мисці змішуємо трохи оливкової олії з великою кількістю лимонного соку і збиваємо разом з сіллю і перцем, щоб зробити пов'язку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фритаты з солодким перцем.