Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
сливи
гранульований цукор
кілька цільних гвоздик
1 паличка кориці
1 свіжий лавровий лист
ванільне морозиво хорошої якості
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
1. Поміщаємо всі сливи у велику дрібну каструлю на середньому вогні і посипаємо обома типами цукру, додаючи більше або менше в залежності від солодощі плода і вашого смаку.
2. Додаємо достатню кількість води, щоб покрити фрукти на півдорозі, потім опускаємо гвоздику, паличку кориці і лавровий лист в каструлю. Доводимо до кипіння, потім накриваємо каструлю кришкою і зменшуємо тепло. Варимо протягом 6-7 хвилин.
3. Подаємо з дуже холодним морозивом в мисках.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт горохового супу з беконом.