Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
сливи
гранульований цукор
кілька цільних гвоздик
1 паличка кориці
1 свіжий лавровий лист
ванільне морозиво хорошої якості
Приготування:
В Україну завезли небезпечну для життя продукцію: покупців просять перевіряти товари у магазинах
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
1. Поміщаємо всі сливи у велику дрібну каструлю на середньому вогні і посипаємо обома типами цукру, додаючи більше або менше в залежності від солодощі плода і вашого смаку.
2. Додаємо достатню кількість води, щоб покрити фрукти на півдорозі, потім опускаємо гвоздику, паличку кориці і лавровий лист в каструлю. Доводимо до кипіння, потім накриваємо каструлю кришкою і зменшуємо тепло. Варимо протягом 6-7 хвилин.
3. Подаємо з дуже холодним морозивом в мисках.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт горохового супу з беконом.