Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 4
Інгредієнти:
6 готових аркушів желатину
200 мл сухого хересу
250 г замороженої малини
1 х 75 г пакетик заварного крему (або зробити домашній крем)
275 мл вершків
50 г цукрової пудри
50 г мигдалю, підсмаженого
150 г свіжої малини, прикрасити
Приготування:
Пенсія на картку більше не прийде: кого терміново чекають в ПФУ
Хоч бери та влазь у кредити: комунальники готують санкції, які охоплять усіх боржників
Передав показники раніше - заплатив більше: як поради "Нафтогазу" обертаються більшими сумами у квитанціях
Соціальні виплати, пільги та субсидія виплачуватимуться за новими правилами у 2025 році
1. Наносимо листи желатину рівномірно на дно глибокої скляної чаші. Наливаємо херес і залишаємо на кілька хвилин.
2. Посипаємо малину рівним шаром.
3. Робимо заварний крем згідно з інструкціями з упакування і рівномірно розподіляємо по малині. Ставимо в холодильник на 15 хвилин або поки не затвердіє заварний крем.
4. Між тим, збиваємо вершки з цукром до м'яких піків.
5. Як тільки заварний крем готовий, посипаємо все підсмаженим мигдалем.
6. Охолоджуємо протягом декількох годин перед подачею на стіл, прикрасивши свіжою малиною в останню хвилину.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт шоколадного мусу для веганів.