Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 літр курячого бульйону
500 г замороженого гороху
10 г свіжого листя естрагону
щіпка солі
4 дуже тонких скибочки панчетти
Приготування:
Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
1. Нагріваємо курячий бульйон в каструлі, поки вона не кипить. Додаємо горох і тушкуємо протягом 2 хвилин. Перемішуємо в естрагон і солі.
2. Переносимо суміш в кухонний комбайн і змішуємо. Повертаємо суп в каструлю і нагріваємо на повільному вогні.
3. Використовуючи пару щипців, нагріваємо кожен шматочок панчетти над газовим полум'ям вашої варильної панелі протягом декількох секунд.
4. Щоб подавати, валиваем суп в миски. Розбиваємо хрустку панчетту на шматочки і посипаємо зверху супом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашнього кавового морозива.