Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

Для млинців:
100 г борошна
1 ч. л. солі
5 ст. л. молока
100 г консервованої кукурудзи
1 ст. л. рослинного масла
Для подачі:
4 скибочки бекону
2 ст. л. меду

Приготування:

Популярні новини зараз

Водіїв чекають радикальні зміни: суворі перевірки лише початок, всіх "прогонять" через "Оберіг"

"Доставка до ТЦК ще швидше...": експерт відповів, що загрожує школам, лікарням та медичним центрам в Україні

Вимоги до стажу зменшили вдвічі: хто вийде на пенсію раніше

Більше не вимагатимуть військово-обліковий документ: деяким чоловікам значно спростили життя

Показати ще

1. Поміщаємо борошно, сіль і молоко у велику миску і збиваємо разом, щоб зробити гладке тісто. Перемішуємо в кукурудзі.

2. Нагріваємо олію в сковороді і виливаємо тісто в каструлю. Смажимо оладки до золотисто-коричневого кольору, потім перевертаємо скибочку бекону і обсмажуємо до золотисто-коричневого кольору з іншої сторони. Виймаємо з каструлі і відкладаємо в сторону. Повторюємо весь процес з рештою тіста.

3. Для подачі, поміщаємо оладки на сервірувальні тарілки, зверху з беконом і медом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт шоколадного зефіру.