Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г дрібної зеленої квасолі
1 ст. л. діжонської гірчиці
1 ст. л. білого винного оцту
7 ст. л. оливкової олії
1 цибулина
сіль і мелений чорний перець
Популярні новини зараз
Показати ще
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Приготування:
1. Доводимо каструлю солоної води (тобто 1 чайну ложку на 600 мл) до кипіння. Додаємо боби і швидко кип'ятимо протягом 4-4½ хвилин.
2. Між тим, збиваємо разом гірчицю і оцет, а потім поступово збиваємо в оливковій олії. Приправляємо до смаку сіллю і перцем.
3. Зливаємо боби і повертаємо їх на сковорідку. Змішуємо з цибулею і гірчичним соусом. Накладаємо в сервірувальну тарілку і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пирога з томатами і базиліком.