Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
1 упаковка готового листкового тіста
соус песто
5 стиглих томатів
сливи, тонко нарізані
морська сіль і мелений чорний перець
1 салат
4 ст. л. оливкової олії
2 ч. л. лимонного соку
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Поміщаємо листкове тісто на деко для випічки. Наколюємо все з допомогою виделки, залишаючи кордон 2 см по краю.
3. Розносимо песто над підставою тіста, намагаючись не закривати кордон. Потім кладемо помідори зверху песто. Припраляем щедро морською сіллю і свежесмолотым чорним перцем.
4. Випікаємо в духовці протягом 15-20 хвилин або поки консистенція не стане хрусткою і золотий, а помідори м'якими.
5. Змащуємо салат з двома столовими оливковою олією і лимонним соком, приправляємо щедро сіллю і свіжомеленим чорним перцем і добре перемішуємо.
6. Щоб подавати, нарізаємо пиріг на шматочки. Поміщаємо салат в центр кожної порції.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пікантного попкорну з каррі і лаймом.