Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 15 шматочків

Інгредієнти:

рослинна олія для змащування
70 г масла
300 г світло-коричневого цукру
125 г випареного молока
225 г зефіру
300 г молочного шоколаду
75 г темного шоколаду (не менше 60% какао)

Приготування:

Популярні новини зараз

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

1. Змащуємо квадратний лист 20 см рослинним маслом, потім викладаємо папір для випічки.

2. Кладемо масло, цукор і выпаренное молоко в каструлю на повільному вогні і м'яко плавимо. Як тільки цукор розчиниться, додаємо зефір і підіймаємо вогонь. Кип'ятимо протягом 5-6 хвилин.

3. Знімаємо сковороду з вогню і додаємо нарізаний шоколад. Залишаємо на одну хвилину, потім перемішуємо суміш, поки все не розтане.

4. Виливаємо суміш у підготовлену форму і залишаємо на пару годин. Після нарізаємо на 25 квадратів.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ніжної курки з паприкою.