Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 15 шматочків
Інгредієнти:
рослинна олія для змащування
70 г масла
300 г світло-коричневого цукру
125 г випареного молока
225 г зефіру
300 г молочного шоколаду
75 г темного шоколаду (не менше 60% какао)
Приготування:
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
1. Змащуємо квадратний лист 20 см рослинним маслом, потім викладаємо папір для випічки.
2. Кладемо масло, цукор і выпаренное молоко в каструлю на повільному вогні і м'яко плавимо. Як тільки цукор розчиниться, додаємо зефір і підіймаємо вогонь. Кип'ятимо протягом 5-6 хвилин.
3. Знімаємо сковороду з вогню і додаємо нарізаний шоколад. Залишаємо на одну хвилину, потім перемішуємо суміш, поки все не розтане.
4. Виливаємо суміш у підготовлену форму і залишаємо на пару годин. Після нарізаємо на 25 квадратів.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ніжної курки з паприкою.