Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
1 х 300 г філе або стейки яловичини
сіль і мелений чорний перець
25 мл ріпакової олії
1 червоний чилі, дрібно нарізаний
1 ст. л. пальмового цукру
2 зубчики часнику, нарізані
2 ст. л. свіжого коріандру, плюс додатково для салату
2 ст. л. свіжої м'яти
1 ч. л. рибного соусу
1 ст. л. соєвого соусу
1 лайм
1 круглий салат
50 г гороху
6 редисок, нарізаний
Приготування:
Перехід на шестиденку та навчання літом: школярів очікують зміни
Українці можуть залишитись без води та каналізації: у зоні ризику всі великі міста
До двох діб без світла: експерт попередив, яким регіонам готуватися до тотальних блекаутів
Пенсія подорожчає часом: на українців 60+ чекає великий перегляд правил вже з 1 січня 2026 року
1. Розігріваємо барбекю або сковорідку для смаження.
2. Приправляємо стейк великою кількістю чорного перцю, змащуємо з маслом і смажимо на сковорідці протягом п'яти хвилин.
3. Кладемо чилі, пальмовий цукор, часник і чайну ложку солі в міксер і збиваємо. Подрібнюємо протягом 1-2 хвилин, потім додаємо коріандр і м'яту і подрібнюємо ще хвилину. Змішуємо в рибному соусі, соєвому соусі, соку лайма і родзинку.
4. Розрізаємо салат на шість частин і кладемо в миску. Посипаємо горошком з цукром, редисом і кількома листям коріандру. Наливаємо на салат. Нарізаємо яловичину і кладемо її поверх салату.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт лимонного тарта.