Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин - 1 годину
Порції: 4
Інгредієнти:
340 г макаронних виробів
1 маленька гарбуз
2 гілочки розмарину
1 зубчик часнику
1 цибуля шалот
140 мл вершків
1 ч. л. діжонської гірчиці
2 ч. л. дрібно нарізаної петрушки
30-55 г масла
150 мл білого вина
½ лимона, тільки сік
сіль і мелений чорний перець
тертий пармезан
Приготування:
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
1. Розігріваємо духовку до 190 градусів.
2. Гарбуз очищаємо. Кубики по 2,5 см поміщаємо на захисний лист.
3. Нарізаємо розмарин і приправляємо гарбуз. Приправляємо оливковою олією.
4. Поміщаємо в духовку і варимо 45 хвилин.
5. Готуємо макарони у великій кількості солоної киплячої води згідно інструкцій.
6. Нарізаємо часник і цибулю-шалот, обережно обсмажуємо в олії близько 1 хвилини.
7. Додаємо гірчицю і вино, доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні 2-3 хвилини.
8. Додаємо лимонний сік, приправу, вершки і, нарешті, петрушку.
9. Зливаємо макарони і виймаємо гарбуз з духовки. Змішуємо в мисці.
10. Наливаємо соус і змішуємо. Додаємо приправу. Подаємо в мисці з сиром пармезаном зверху.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт локшини з морепродуктів.