Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 курячі грудки, шкіра видалена
40 г борошна
50 г масла
2 ст. л. оливкової олії
2 цибулі-шалот, дрібно нарізані
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
160 г грибів
250 мл сухого вина Марсала
150 мл курячого бульйону
маленька дрібно нарізана петрушка
сіль і мелений чорний перець
Пенсіонерам готуються подвоїти виплати
Пенсіонерів "побалують": кому доплачуватимуть від 543 до 826 грн
Російська армія готується до наступу на три міста України
"Срач і порожні стіни": донька Олі Полякової показала нову квартиру після життя з батьками чоловіка
Приготування:
1. Кладемо курячі грудки між листами плівки і ударами, використовуючи м'ясної молоток або качалку відбиваємо до товщини близько 5 мм. Приправляємо сіллю і перцем з обох сторін.
2. Кладемо борошно на тарілку і занурюємо курку в неї, щоб злегка покрити.
3. Розтоплюємо масло на сковороді на середньому вогні і обсмажуємо курку протягом 2-3 хвилин з кожного боку до золотисто-коричневого кольору.
4. Протираємо сковорідку кухонним папером. Нагріваємо олію на середньому вогні і обережно обсмажуємо цибулю-шалот і часник протягом приблизно 5 хвилин. Додаємо гриби і варимо 2 хвилини. Додаємо Марсалу і збільшуємо температуру. Готуємо, поки рідина не зменшиться в обсязі приблизно наполовину. Знижуємо температуру, додаємо бульйон і курку. Варимо близько 10 хвилин. Подаємо з петрушкою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт справжньої кави по-ірландськи.