Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 маленькі курячі грудки
150 мл подвійних вершків
Для маринаду:
1 ст. л. Вустерширського соусу
1 ст. л. меду
1 ст. л. паприки
1 ст. л. зернистої гірчиці
Для подачі:
молодий шпинат
варений рис, приготовлений
дикий рис, приготований
Приготування:
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
1. Кладемо курячі грудки на чисту робочу поверхню. Накриваємо плівкою і акуратно б'ємо за допомогою скакалки або м'ясного молотка до 1 см.
2. Змішуємо інгредієнти маринаду на великій плоскій пластині, потім злегка розподіляємо кожне куряче філе з допомогою суміші і приправ. Залишаємо маринувати якийсь час, якщо дозволяє час.
3. Нагріваємо велику антипригарну сковорідку. Додаємо трохи олії і обережно обсмажуємо курячі грудки трохи менше двох хвилин з кожного боку або поки не закінчите.
4. Видаляємо надлишки масла з каструлі з допомогою кухонного паперу, потім вимірюємо вершки в глечику і змішуємо з паприкою.
5. Наливаємо вершки і паприку в каструлю навколо курки. Дозволяємо кип'ятитися. Подаємо з молодим шпинатом і сумішшю вареного рису і дикого рису.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт дієтичних грибів в духовці.