Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
120 г борошна
щіпка солі
2 яйця
210 мл молока
90 мл води
1 ст. л. рослинного масла
олія для смаження
Для подачі
цукрова пудра
лимонний сік
лимонні кільця
Приготування:
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
1. Змішуємо борошно і сіль разом у великій мисці.
2. Робимо колодязь в центрі і додаємо яйця.
3. В окремій мисці змішуємо молоко і воду.
4. Збиваємо яйця і борошно дерев'яною ложкою і поступово збиваємо в молоці та воді суміш, щоб отримати гладку консистенцію.
5. Перемішуємо в маслі і даємо постояти протягом 30 хвилин перед використанням.
6. Нагріваємо антипригарну сковорідку до дуже високої температури, потім додаємо трохи олії. Ложкою наливаємо суміш на сковороду і обсмажуємо від 30 секунд до 1 хвилини.
7. Використовуючи ніж, акуратно перевертаємо і смажимо млинці на іншій стороні протягом декількох секунд, поки вони злегка підсмажаться.
8. Для подачі посипаємо млинці цукром і лимонним соком, потім звертаємо двічі, щоб утворити трикутники.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт традиційного британського десерту зі свіжої полуниці, безе і збитих вершків.