Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
1 невелика брокколі, розрізана на квіточки
½ червоних чилі, нарізаних
1 зубчик часнику
2 ст. л. оливкової олії
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
ТЦК не має права накладати штраф: юристи розкрили важливий нюанс
ПриватБанк попередив про нові обмеження: що зміниться з 1 червня
Нові критерії мобілізації: ТЦК оновлює списки призовників - під загрозою три категорії
Комунальні платежі під загрозою: українці масово платили за послуги у порожнечу, як повернути гроші
1. Поміщаємо квітки брокколі в каструлю з киплячою солоною водою і кип'ятимо протягом чотирьох хвилин.
2. Нагріваємо оливкову олію в сковороді з опуклим дном, додаємо чилі і часник і обсмажуємо протягом однієї хвилини. Додаємо брокколі і перемішуємо.
3. Приправляємо добре сіллю і меленим чорним перцем, потім ложкою викладаємо в блюдо для сервірування. Негайно подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашнього йогурту з манго і медом.