Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
1 невелика брокколі, розрізана на квіточки
½ червоних чилі, нарізаних
1 зубчик часнику
2 ст. л. оливкової олії
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
На Україну насуваються дощі та різке похолодання
Пільги на комуналку: нові правила для отримувачів допомоги
Банки встановлять контроль за рахунками пенсіонерів: кому ПФУ може припинити виплати
"Території не повернемо": українців закликали готуватися до другої війни
1. Поміщаємо квітки брокколі в каструлю з киплячою солоною водою і кип'ятимо протягом чотирьох хвилин.
2. Нагріваємо оливкову олію в сковороді з опуклим дном, додаємо чилі і часник і обсмажуємо протягом однієї хвилини. Додаємо брокколі і перемішуємо.
3. Приправляємо добре сіллю і меленим чорним перцем, потім ложкою викладаємо в блюдо для сервірування. Негайно подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашнього йогурту з манго і медом.