Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

1 невелика брокколі, розрізана на квіточки
½ червоних чилі, нарізаних
1 зубчик часнику
2 ст. л. оливкової олії
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

1. Поміщаємо квітки брокколі в каструлю з киплячою солоною водою і кип'ятимо протягом чотирьох хвилин.

2. Нагріваємо оливкову олію в сковороді з опуклим дном, додаємо чилі і часник і обсмажуємо протягом однієї хвилини. Додаємо брокколі і перемішуємо.

3. Приправляємо добре сіллю і меленим чорним перцем, потім ложкою викладаємо в блюдо для сервірування. Негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашнього йогурту з манго і медом.