Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

1 невелика брокколі, розрізана на квіточки
½ червоних чилі, нарізаних
1 зубчик часнику
2 ст. л. оливкової олії
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення

Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Показати ще

1. Поміщаємо квітки брокколі в каструлю з киплячою солоною водою і кип'ятимо протягом чотирьох хвилин.

2. Нагріваємо оливкову олію в сковороді з опуклим дном, додаємо чилі і часник і обсмажуємо протягом однієї хвилини. Додаємо брокколі і перемішуємо.

3. Приправляємо добре сіллю і меленим чорним перцем, потім ложкою викладаємо в блюдо для сервірування. Негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашнього йогурту з манго і медом.