Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

2 скибочки хрусткого білого хліба
100 г моцарели
½ томату
1 яйце
сіль і мелений чорний перець

1 ст. л. оливкової олії

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Приготування:

1. Нарізаємо моцарелу і помідор на хліб. Поміщаємо інший шматочок хліба зверху.

2. У мисці збиваємо яйце з невеликою кількістю солі і свіжозмеленого чорного перцю. Занурюємо сендвіч в яйце.

3. Обсмажуємо сендвіч 2-3 хвилини з кожного боку або до золотистого кольору. Знімаємо з вогню, ріжемо навпіл і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт свіжого фруктового салату.