Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
2 скибочки хрусткого білого хліба
100 г моцарели
½ томату
1 яйце
сіль і мелений чорний перець
1 ст. л. оливкової олії
Гороскоп на сьогодні 4 листопада: порядок овнів, аналіз терезів та успіх стрільців
Світла не буде, а дітей відправлять додому: школи та садки готуються закривати
Картку заморозять навіть за легальні перекази: банки посилили правила
Банки почнуть блокувати пенсійні картки: стареньких попередили про нові обмеження
Приготування:
1. Нарізаємо моцарелу і помідор на хліб. Поміщаємо інший шматочок хліба зверху.
2. У мисці збиваємо яйце з невеликою кількістю солі і свіжозмеленого чорного перцю. Занурюємо сендвіч в яйце.
3. Обсмажуємо сендвіч 2-3 хвилини з кожного боку або до золотистого кольору. Знімаємо з вогню, ріжемо навпіл і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт свіжого фруктового салату.