Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
400 г грецького йогурту
2 ст. л. чистого меду
2 маленьких манго
4 маракуї
свіжа м'ята
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
1. Змішуємо мед і йогурт в маленькій мисці. Використовуючи чайну ложку, витягуємо насіння і м'якоть з маракуї в миску і змішати з йогуртовій сумішшю.
2. Поділяємо суміш манго і йогурту наполовину і поміщаємо в дві миски. Охолоджуємо до 8 годин. Подаємо при кімнатній температурі і прикрашаємо свіжою м'ятою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт коктейлю Белліні.