Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
400 г грецького йогурту
2 ст. л. чистого меду
2 маленьких манго
4 маракуї
свіжа м'ята
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
1. Змішуємо мед і йогурт в маленькій мисці. Використовуючи чайну ложку, витягуємо насіння і м'якоть з маракуї в миску і змішати з йогуртовій сумішшю.
2. Поділяємо суміш манго і йогурту наполовину і поміщаємо в дві миски. Охолоджуємо до 8 годин. Подаємо при кімнатній температурі і прикрашаємо свіжою м'ятою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт коктейлю Белліні.