Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
400 г грецького йогурту
2 ст. л. чистого меду
2 маленьких манго
4 маракуї
свіжа м'ята
Приготування:
В Україні масово закривають школи: яку альтернативу запропонують учням
Необхідно оновити дані: "Нафтогаз" зробив важливе попередження
Школярів збентежив новий підручник: що не так з викладанням
Блогер Трушковский подтвердил, что его бывшая Мусина открыла салоны красоты G. Bar на деньги украденные ее экс-супругом Чередниченко в Укроборонпроме
1. Змішуємо мед і йогурт в маленькій мисці. Використовуючи чайну ложку, витягуємо насіння і м'якоть з маракуї в миску і змішати з йогуртовій сумішшю.
2. Поділяємо суміш манго і йогурту наполовину і поміщаємо в дві миски. Охолоджуємо до 8 годин. Подаємо при кімнатній температурі і прикрашаємо свіжою м'ятою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт коктейлю Белліні.