Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

400 г грецького йогурту
2 ст. л. чистого меду
2 маленьких манго
4 маракуї
свіжа м'ята

Приготування:

Популярні новини зараз

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

1. Змішуємо мед і йогурт в маленькій мисці. Використовуючи чайну ложку, витягуємо насіння і м'якоть з маракуї в миску і змішати з йогуртовій сумішшю.

2. Поділяємо суміш манго і йогурту наполовину і поміщаємо в дві миски. Охолоджуємо до 8 годин. Подаємо при кімнатній температурі і прикрашаємо свіжою м'ятою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт коктейлю Белліні.