Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 4

Інгредієнти:

2 стиглих персика, очищені
охолоджене шампанське або ігристе вино
2 охолоджених келихи для шампанського

Приготування:

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 25 листопада: навчання Тельців, обов'язки Левів та активність Скорпіонів

Тарифи на електрику зменшать: кому дозволять платити менше

Пенсія подорожчає часом: на українців 60+ чекає великий перегляд правил вже з 1 січня 2026 року

Черги на АЗС і порожні баки: водіїв готують до дефіциту пального - які причини

Показати ще
  1. Поміщаємо персики в блендер і збиваємо до повної однорідності. Це можна зробити заздалегідь і зберігати в холодильнику. Кладемо пюре ложкою в охолоджені келихи з шампанським і повільно доливаємо шампанскре, помішуючи. В ідеалі ви повинні мати одну третину персикового пюре до двох третин шампанського.
  2. Подаємо відразу як напій перед вечерею.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ароматної свинини з баклажанами.