Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4-6
Інгредієнти:
Для соусу:
400 г гарбуза
150 гкешью
1 ст. л. маринованих чилійських салатів
1 зубок часнику
3-4 ст. л. дріжджів
3 ст. л. мигдального молока
½ лимона, тільки сік
сіль і мелений чорний перець
Для подачі
4 пшеничних коржі
4 середніх помідора
2 червоних цибулі
2 авокадо
коріандр
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів і викладаємо деко папером для випічки.
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
2. Обсмажуємо гарбуз протягом 30 хвилин, або поки м'якість і вологість не будуть вивільнятися з плоті.
3. Між тим, розподіляємо коржі над декількома піддонами для випічки і випікаємо протягом 15-20 хвилин.
4. Видаляємо шкіру з м'якоті гарбуза. Поміщаємо гарбуз в кухонний комбайн з іншими інгредієнтами соусу змішуємо до тих пір, поки він не стане гладким.
5. Розкидаємо третину коржів в духовці, накриваємо третю помідорами, цибулею і соусом. Повторюємо цей процес, поки все не буде вичерпано.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кокосового рису.