Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 ст. л. натурального йогурту
1 ч. л. каррі-порошку
1 ч. л. порошку чілі
2 ч. л. лайма або лимонного соку
2 ч. л. коріандру
1 свіжий червоний чилі, дрібно нарізаний (за бажанням)
4 х 150 г курячі грудки
Для подачі:
зелений салат
піта
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
1. Змішуємо йогурт, порошок чилі, сік лайма, коріандр і червоний чилі.
2. Маринуємо курку в суміші протягом 5 хвилин.
3. Розігріваємо гриль або сковороду.
4. Курку нарізаємо на шашлик і смажимо на барбекю.
5. Подаємо з салатом і пітою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ароматної свинини з баклажанми.