Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
100 г зелених бобів
2 яйця
400 г квасолі у воді
100 г помідорів чері
4 цибулини
160 г стейк з тунця
Для заправки:
1 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. червоного винного оцту
1 ч. л. діжонської гірчиці
мелений чорний перець
Приготування:
Повістку більше не принесуть: у липні звільнять від мобілізації ще три категорії чоловіків
Пенсіонерам змінюють умови виплат: що треба знати
Гроші прийдуть окремо від пенсії: українці можуть отримати допомогу, про яку мало хто знає - інструкція
Ухилянтів порадували нововведеннями: без візиту до ТЦК і суттєва знижка
1. Готуємо зелені боби в каструлі з киплячою водою протягом 4 хвилин. Занурюємо їх у миску з дуже холодною водою.
2. Готуємо яйця в каструлі з киплячою водою протягом 8 хвилин. Зливаємо в ситі під холодною проточною водою до холоду. Очищаємо і нарізаємо яйця на чверті.
3. Для заправки збиваємо масло, оцет і гірчицю у великій мисці. Приправляємо чорним перцем.
4. Додаємо зелені боби, помідори черрі і зелений лук до соусу і змішуємо. Збиваємо тунця зверху і додаємо яйця круто. Приправляємо чорним перцем.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт часникового хліба.