Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
100 г зелених бобів
2 яйця
400 г квасолі у воді
100 г помідорів чері
4 цибулини
160 г стейк з тунця
Для заправки:
1 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. червоного винного оцту
1 ч. л. діжонської гірчиці
мелений чорний перець
Приготування:
Українці можуть залишитись без води та каналізації: у зоні ризику всі великі міста
Стаж до 2000 року з'їдає вашу пенсію: про що варто знати, щоб зберегти виплати
ПриватБанк обнуляє пенсійні картки: можна втратити не одну виплату
Грошова допомога для пенсіонерів: хто може отримати понад 10 тисяч гривень
1. Готуємо зелені боби в каструлі з киплячою водою протягом 4 хвилин. Занурюємо їх у миску з дуже холодною водою.
2. Готуємо яйця в каструлі з киплячою водою протягом 8 хвилин. Зливаємо в ситі під холодною проточною водою до холоду. Очищаємо і нарізаємо яйця на чверті.
3. Для заправки збиваємо масло, оцет і гірчицю у великій мисці. Приправляємо чорним перцем.
4. Додаємо зелені боби, помідори черрі і зелений лук до соусу і змішуємо. Збиваємо тунця зверху і додаємо яйця круто. Приправляємо чорним перцем.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт часникового хліба.