Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 4

Інгредієнти:

2 великих яйця
щіпка морської солі
100 г цукру
1 ч. л. кукурудзяного борошна
1 ч. л. оцту або білого винного оцту
¼ ч. л. кардамону
75 г міні-шоколаду з темним шоколадом
75 г фісташок

Приготування:

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонерам почали повертати "оновлені" виплати: у ПФУ визнали помилку

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів і беремо великий лист для випічки. Збиваємо разом яєчні білки і сіль у мисці без жиру, поки не отримаємо м'які піки. Збиваємо в цукрі трохи за один раз, поки він не стане густим і блискучим.

2. Рукою, додаємо кукурудзяне борошно, оцет і кардамон, потім шоколадну стружку і більшу частину фісташок.

3. Ложкою робимо печиво діаметром 4-5 см і викладаємо на підготовлений піднос. Посипаємо рештою фісташками.

4. Поміщаємо печиво в піч, закриваємо двері і негайно вимикаємо духовку. Нехай печеньки сидять у вимкненій духовці цілу ніч.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт морквяних паличок в імбирній глазурі.