Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 4
Інгредієнти:
2 великих яйця
щіпка морської солі
100 г цукру
1 ч. л. кукурудзяного борошна
1 ч. л. оцту або білого винного оцту
¼ ч. л. кардамону
75 г міні-шоколаду з темним шоколадом
75 г фісташок
Приготування:
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів і беремо великий лист для випічки. Збиваємо разом яєчні білки і сіль у мисці без жиру, поки не отримаємо м'які піки. Збиваємо в цукрі трохи за один раз, поки він не стане густим і блискучим.
2. Рукою, додаємо кукурудзяне борошно, оцет і кардамон, потім шоколадну стружку і більшу частину фісташок.
3. Ложкою робимо печиво діаметром 4-5 см і викладаємо на підготовлений піднос. Посипаємо рештою фісташками.
4. Поміщаємо печиво в піч, закриваємо двері і негайно вимикаємо духовку. Нехай печеньки сидять у вимкненій духовці цілу ніч.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт морквяних паличок в імбирній глазурі.