Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
350 мл води
100 мл молока
4 чорних перцю
10 зелених стручків кардамону
зелені насіння фенхелю
кориця
1 ч. л. свіжого імбиру
1 чорний чайний пакетик
цукор, за смаком
сіль, за смаком (необов'язково)
Приготування:
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
1. Нагріваємо воду і молоко в каструлі зі спеціями і імбиром, поки не дійдемо до кипіння. Зменшуємо вогонь і варимо на повільному вогні протягом 15 хвилин. Будьте обережні, так як молоко легко піднімається і кипить.
2. Як тільки обсяг зменшиться до великої чашки, додаємо чайний пакетик і даємо йому варитися одну хвилину або довше, якщо вам подобається міцний чай.
3. Для подачі, проціджуємо в чашку і додаємо цукор або сіль за смаком.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пряного гарячого сидру.