Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 250 г
Інгредієнти:
250 г масла
30 г томатної пасти
1 зубчик часнику, подрібнений
½ ч. л. чебрецю
½ ч. л. розмарину
приправа до смаку
тост або гарячий багет для подачі
Приготування:
Перехід на шестиденку та навчання літом: школярів очікують зміни
На ТЕС більше не сподівайтесь: експерт розповів про масштаби руйнувань
Черги на АЗС і порожні баки: водіїв готують до дефіциту пального - які причини
Грошова допомога для пенсіонерів: хто може отримати понад 10 тисяч гривень
1. Збиваємо масло дерев'яною ложкою до м'якості, а потім додаємо інгредієнти і збиваємо до однорідності.
2. В якості альтернативи додаємо всі інгредієнти в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності.
3. Схрещуємо плівку або фольгу і згортаємо, щоб надати форму. Охолоджуємо до готовності до використання.
4. Подаємо на тості або гарячому багеті.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яєчного хлібу з томатами.