Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
близько 60 мідій
150 мл білого вина або вермуту
зелена петрушка
Для начинки:
25 г дрібних сухарів
25 г твердого сиру
2 ст. л. дрібно нарізаної петрушки
1 ст. л. дрібно нарізаного естрагону
1 ст. л. дрібно нарізаного базиліка
3 зубчики часнику
30 мл оливкової олії
Приготування:
Гороскоп на сьогодні 7 жовтня: відповідальність близнюків, переговори дів та успіх козерогів
ТЦК затримали й не випускають: план дій від юристів
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Відкидаємо будь мідії зі зламаними раковинами і будь-які, які відмовляються закривати при постукуванні.
3. Додаємо вино і петрушку у велику каструлю і доводимо до кипіння.
4. Додаємо мідії і прикриваємо кришкою. Залишаємо на пару протягом 4-5 хвилин або поки мідії повністю не відкриються. Відкидаємо будь-які мідії, які залишаються закритими.
5. Видаляємо мідії з каструлі по одній за раз. Видаляємо половину їх раковин і поміщаємо їх, раковинами вниз, на велике деко. Поливаємо невеликою кількістю масла.
6. Для начинки змішуємо всі інгредієнти разом. Поділяємо начинку між мідіями. Випікаємо в духовці протягом 5 хвилин. Подаємо відразу.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт швидких панкейків з малиною і медом.