Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

4 або 5 великих морквин
олія
330 мл імбирного пива
щіпка цукрової пудри
сіль

Приготування:

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

1. Очищаємо моркву тонко, потім нарізаємо скибочками або тонкими паличками. Варимо в солоній воді протягом декількох хвилин. Зливаємо, пропускаємо під холодним краном, щоб зупинити приготування, потім ретельно витираємо.

2. Кладемо моркву в каструлю з маслом, і заливаємо імбирним пивом. Посипаємо невеликою кількістю цукру і додаємо сіль. Доводимо до кипіння, періодично помішуючи, потім кип'ятимо до тих пір, поки імбирне пиво не буде більш або менш розчинятися. У разі необхідності додаємо сіль.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт рису з імбиром, редисом і авокадо.