Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 або 5 великих морквин
олія
330 мл імбирного пива
щіпка цукрової пудри
сіль
Приготування:
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1. Очищаємо моркву тонко, потім нарізаємо скибочками або тонкими паличками. Варимо в солоній воді протягом декількох хвилин. Зливаємо, пропускаємо під холодним краном, щоб зупинити приготування, потім ретельно витираємо.
2. Кладемо моркву в каструлю з маслом, і заливаємо імбирним пивом. Посипаємо невеликою кількістю цукру і додаємо сіль. Доводимо до кипіння, періодично помішуючи, потім кип'ятимо до тих пір, поки імбирне пиво не буде більш або менш розчинятися. У разі необхідності додаємо сіль.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт рису з імбиром, редисом і авокадо.