Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

150 мл подвійних вершків
150 мл наливки з бузини
літні ягоди, для подачі
цукрова пудра

Приготування:

Популярні новини зараз

У пенсіонерів заберуть 20% пенсії: ПФУ попередив про утримання із виплат

Зайдуть у кожну квартиру: комунальники попередили про масові перевірки

Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених

ТЦК не мають права вимагати: омбудсман пройшовся по вуличним рейдам з мобілізації

Показати ще

1. Кладемо вершки в миску і збиваємо до тих пір, поки вони не утворюють м'які піки, потім поступово вливаємо наливку, збиваючи до однорідності.

2. Заморожуємо в пластиковій ванні до повного заморожування. Поміщаємо в кухонний комбайн і змішуємо для видалення будь-яких кристалів льоду.

3. Переносимо в маленькі десертні стакани і ставимо в морозильну камеру.

4. Для подаси, ставимо в холодильник на 15-20 хвилин, щоб злегка пом'якшити, потім подаємо з літніми і цукровою пудрою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт креветок в часниковому маслі.