Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
150 мл подвійних вершків
150 мл наливки з бузини
літні ягоди, для подачі
цукрова пудра
Приготування:
Українці можуть залишитись без води та каналізації: у зоні ризику всі великі міста
Тарифи на електрику зменшать: кому дозволять платити менше
Черги на АЗС і порожні баки: водіїв готують до дефіциту пального - які причини
Податкова взялася за власників житла: змусять пояснювати кожну копійку
1. Кладемо вершки в миску і збиваємо до тих пір, поки вони не утворюють м'які піки, потім поступово вливаємо наливку, збиваючи до однорідності.
2. Заморожуємо в пластиковій ванні до повного заморожування. Поміщаємо в кухонний комбайн і змішуємо для видалення будь-яких кристалів льоду.
3. Переносимо в маленькі десертні стакани і ставимо в морозильну камеру.
4. Для подаси, ставимо в холодильник на 15-20 хвилин, щоб злегка пом'якшити, потім подаємо з літніми і цукровою пудрою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт креветок в часниковому маслі.