Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
200 г бланшованого мигдалю
2 ст. л. оливкової олії
2 ч. л. морської солі
2 ст. л. розмарину
½ ч. л. копченої паприки
Приготування:
Коридор затемнень 14–29 березня 2025 року: що чекає на всі знаки Зодіаку в цей складний період
Відстрочку нададуть автоматично: кого захистять від мобілізації
Тисячі українців під загрозою мобілізації: строк відстрочки несподівано скоротили
Українців відправлять у "тарифний нокаут": до чого готуватися після скасування мораторію
1. Додаємо мигдаль до широкої каструлі, нагріваємо на дуже високому вогні і підсмажуємо хвилину. Додаємо масло, сіль і розмарин, потім обсмажуємо до хрусткої скоринки.
2. Знімаємо з вогню і посипаємо паприкою, змішуємо разом і подаємо. Якщо це необхідно, обсмажуємо в печі, попередньо нагрітій до 220 °.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт горіхового пирога.