Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2-3

Інгредієнти:

1 ст. л. оливкової олії
50 г масла
12 великих сирих креветок
2 зубчики часнику, подрібнені
сіль і мелений чорний перець
невелика жменя петрушки, нарізана

Приготування:

Популярні новини зараз

Може знищити пів країни: Україні загрожує нова ядерна катастрофа – влада б'є на сполох

Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників

ПФУ скоротив фінансування пенсій: що чекає на стареньких

Пенсіонерам гарантують мінімум 14 000 грн: виплатять багатьом, але не всім

Показати ще

1. У великій каструлі нагріваємо олію. Додаємо креветки і часник і добре перемішуємо.

2. Смажимо, поки креветки не стануть рожевими і не будуть приготовані (близько 4-5 хвилин).

3. Приправляємо сіллю і чорним перцем і посипаємо нарізаною петрушкою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт лавандової панна-котти.