Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2-3
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
50 г масла
12 великих сирих креветок
2 зубчики часнику, подрібнені
сіль і мелений чорний перець
невелика жменя петрушки, нарізана
Приготування:
Може знищити пів країни: Україні загрожує нова ядерна катастрофа – влада б'є на сполох
Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників
ПФУ скоротив фінансування пенсій: що чекає на стареньких
Пенсіонерам гарантують мінімум 14 000 грн: виплатять багатьом, але не всім
1. У великій каструлі нагріваємо олію. Додаємо креветки і часник і добре перемішуємо.
2. Смажимо, поки креветки не стануть рожевими і не будуть приготовані (близько 4-5 хвилин).
3. Приправляємо сіллю і чорним перцем і посипаємо нарізаною петрушкою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт лавандової панна-котти.