Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2-3
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
50 г масла
12 великих сирих креветок
2 зубчики часнику, подрібнені
сіль і мелений чорний перець
невелика жменя петрушки, нарізана
Приготування:
У пенсіонерів заберуть 20% пенсії: ПФУ попередив про утримання із виплат
Українцям виплатять щорічну допомогу: як отримати 3000 гривень
Навіть вдома не сховаєшся від мобілізації: як ТЦК дістає ухилянтів у віддаленому режимі
Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж)
1. У великій каструлі нагріваємо олію. Додаємо креветки і часник і добре перемішуємо.
2. Смажимо, поки креветки не стануть рожевими і не будуть приготовані (близько 4-5 хвилин).
3. Приправляємо сіллю і чорним перцем і посипаємо нарізаною петрушкою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт лавандової панна-котти.