Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

450 г крабового м'яса
1 ч. л. гірчичного порошку
2 ч. л. соус Вустершир
1 ст. л. майонезу
1 ст. л. нарізаної свіжої петрушки
1 яєчний жовток
4 ст. л. сухих сухарів, плюс додаткові панірувальні сухарі для покриття
30 г масла

Приготування:

Популярні новини зараз

Тарифи на електрику зменшать: кому дозволять платити менше

Пенсія подорожчає часом: на українців 60+ чекає великий перегляд правил вже з 1 січня 2026 року

Податкова взялася за власників житла: змусять пояснювати кожну копійку

Частину українців змусять повернути пенсії: у ПФУ пояснили, кого це торкнеться

Показати ще

1. Змішуємо всі інгредієнти в мисці, за винятком панірувальних сухарів і масла.

2. Поділяємо суміш на вісім окремих рибних тістечок, використовуючи руки.

3. Наносимо додаткові панірувальні сухарі на тарілку. Занурюємо кожну кульку в панірувальні сухарі.

4. Нагріваємо олію в сковороді і додаємо тістечка - вам, можливо, доведеться готувати їх партіями. Обсмажуємо їх до тих пір, поки вони не стануть хрусткими і золотисто-коричневими.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт груш шоколоадном соусі.