Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
450 г крабового м'яса
1 ч. л. гірчичного порошку
2 ч. л. соус Вустершир
1 ст. л. майонезу
1 ст. л. нарізаної свіжої петрушки
1 яєчний жовток
4 ст. л. сухих сухарів, плюс додаткові панірувальні сухарі для покриття
30 г масла
Приготування:
Колишня зірка "Квартал 95" Олена Кравець знищила дочку лише однією фразою: навіть психолог не допоміг
Плювання в спину та глузування: у ТЦК скаржаться на неприязнь цивільних
Українцям платитимуть подвійні пенсії: чиї гаманці стануть удвічі товщі
Доплати за стаж у 2025 році: хто з пенсіонерів потрапив до "списків" на підвищення
1. Змішуємо всі інгредієнти в мисці, за винятком панірувальних сухарів і масла.
2. Поділяємо суміш на вісім окремих рибних тістечок, використовуючи руки.
3. Наносимо додаткові панірувальні сухарі на тарілку. Занурюємо кожну кульку в панірувальні сухарі.
4. Нагріваємо олію в сковороді і додаємо тістечка - вам, можливо, доведеться готувати їх партіями. Обсмажуємо їх до тих пір, поки вони не стануть хрусткими і золотисто-коричневими.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт груш шоколоадном соусі.