Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
450 г крабового м'яса
1 ч. л. гірчичного порошку
2 ч. л. соус Вустершир
1 ст. л. майонезу
1 ст. л. нарізаної свіжої петрушки
1 яєчний жовток
4 ст. л. сухих сухарів, плюс додаткові панірувальні сухарі для покриття
30 г масла
Приготування:
Мораторій на комуналку: українцям пояснили, чому заплатять ще більше
Пенсія без стажу: кому з українців заплатять навіть без трудового минулого
Вікові обмеження: ПриватБанк обурив пенсіонерів дивними правилами
Соцвиплати перетворяться на борг: кого змусять повернути гроші
1. Змішуємо всі інгредієнти в мисці, за винятком панірувальних сухарів і масла.
2. Поділяємо суміш на вісім окремих рибних тістечок, використовуючи руки.
3. Наносимо додаткові панірувальні сухарі на тарілку. Занурюємо кожну кульку в панірувальні сухарі.
4. Нагріваємо олію в сковороді і додаємо тістечка - вам, можливо, доведеться готувати їх партіями. Обсмажуємо їх до тих пір, поки вони не стануть хрусткими і золотисто-коричневими.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт груш шоколоадном соусі.