Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

450 г крабового м'яса
1 ч. л. гірчичного порошку
2 ч. л. соус Вустершир
1 ст. л. майонезу
1 ст. л. нарізаної свіжої петрушки
1 яєчний жовток
4 ст. л. сухих сухарів, плюс додаткові панірувальні сухарі для покриття
30 г масла

Приготування:

Популярні новини зараз

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

1. Змішуємо всі інгредієнти в мисці, за винятком панірувальних сухарів і масла.

2. Поділяємо суміш на вісім окремих рибних тістечок, використовуючи руки.

3. Наносимо додаткові панірувальні сухарі на тарілку. Занурюємо кожну кульку в панірувальні сухарі.

4. Нагріваємо олію в сковороді і додаємо тістечка - вам, можливо, доведеться готувати їх партіями. Обсмажуємо їх до тих пір, поки вони не стануть хрусткими і золотисто-коричневими.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт груш шоколоадном соусі.