Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
6 груш середнього розміру
2 ст. л. ложки лимонного соку
450 мл води
200 г цукру
Для шоколадного соусу:
150 мл подвійних вершків
200 г темного шоколаду
Приготування:
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
1. Поливаємо очищені груші лимонним соком.
2. Нагріваємо воду до кипіння у великій каструлі і додаємо цукор. Залишаємо цукор і кип'ятитися воду, перш ніж додати груші в каструлю.
3. Накриваємо каструлю і варимо груші протягом 25 хвилин.
4. Обережно видаляємо груші з рідини і переносимо на шість окремих порцій.
5. Наливаємо подвійні вершки в чисту каструлю і акуратно нагріваємо, не киплять.
6. Знімаємо каструлю з вогню і додаємо нарізаний шоколад, помішуючи, щоб зробити гладкий соус.
7. Для подачі, наливаємо шоколадний соус на груші.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти на рецепт пряного осіннього рагу з овочів.