Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 6

Інгредієнти:

350 г макаронних виробів
2 х 80 м шинка
250 г грибів
200 г вершків
100 г пармезану
2 ст. л. нарізаної петрушки
сіль і перець для смаку
Для обслуговування (необов'язково):
зелений салат
хрусткий хліб

Приготування:

Популярні новини зараз

Непогашені борги за комуналку: 4 випадки, коли їх можуть списати

Пенсія без стажу: кому з українців заплатять навіть без трудового минулого

Вікові обмеження: ПриватБанк обурив пенсіонерів дивними правилами

Грошова допомога на опалення для пенсіонерів: хто може отримати

Показати ще

1. Готуємо макарони в каструлі киплячої солоної води у відповідності з інструкціями на упаковці.

2. Нагріваємо сковорідку до готовності. Додаємо шматочки пармської шинки і обсмажуємо до хрусткої скоринки, видаляємо половину шинки на тарілку і відкладаємо в сторону. Додаємо гриби в каструлю і обсмажуємо протягом двох хвилин. Додаємо вершки і доводимо до кипіння. Додаємо макарони, пармезан і петрушку і обсмажуємо все разом. Приправляємо добре з сіллю і перцем.

3. Подаємо з зеленим салатом і хрустким хлібом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт класичного білого соусу.