Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгрідієнти:
2 баклажана, навпіл
400 г нуту
2 ст. л. оливкової олії
½ ч. л. морської солі
2 зубчики часнику
зелена квасоля
125 г моцарели з пониженим вмістом жиру
25 г панірувальних сухарів
1 червоний перець чилі, подрібнений і дрібно нарізаний
25 г петрушки
Нові виплати для пенсіонерів: кому додатково нарахують до 3000 грн
"Це обов'язок": у ЗСУ закликали мобілізувати 90% чоловіків
Хто та коли може потрапити до житла без дозволу: важливе роз'яснення
Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Нарізаємо баклажани. Кладемо на сковроду нут, оливкову олію, сіль і часник. Ретельно перемішуємо, щоб комбінувати. Смажимо протягом 20 хвилин.
3. Зменшуємо духовку до 200 градусів.
4. Додаємо зелені боби і змішуємо. Накриваємо баклажани розірваною моцарелою, щіпка морської солі, панірувальними сухарями і половиною чилі. Готуємо ще 30 хвилин, або поки верхня частина не стане хрусткою і золотий.
5. Прикрашаємо чилі і петрушкою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт космополітану.