Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгрідієнти:

2 баклажана, навпіл
400 г нуту
2 ст. л. оливкової олії
½ ч. л. морської солі
2 зубчики часнику

зелена квасоля
125 г моцарели з пониженим вмістом жиру
25 г панірувальних сухарів
1 червоний перець чилі, подрібнений і дрібно нарізаний
25 г петрушки

Популярні новини зараз

Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня

Гороскоп на сьогодні, 6 червня: кому п'ятниця принесе скандали, а кому розслаблення

Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК

Кінець епохи "бусифікації"? Для ТЦК готують важливі нововведення

Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

2. Нарізаємо баклажани. Кладемо на сковроду нут, оливкову олію, сіль і часник. Ретельно перемішуємо, щоб комбінувати. Смажимо протягом 20 хвилин.

3. Зменшуємо духовку до 200 градусів.

4. Додаємо зелені боби і змішуємо. Накриваємо баклажани розірваною моцарелою, щіпка морської солі, панірувальними сухарями і половиною чилі. Готуємо ще 30 хвилин, або поки верхня частина не стане хрусткою і золотий.

5. Прикрашаємо чилі і петрушкою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт космополітану.