Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 6-8
Інгрідієнти:
8 ст. л. оливкової олії
2 зубчики часнику, 1 очищений, 1 дрібно нарізаний
1 маленький червоний чілі, дрібно нарізаний
400 г змішаних грибів, нарізаних
1 ст. л. крупно нарізаної свіжої петрушки
1 ст. л. свіжого листя майорану
сіль і мелений чорний перець
8 скибочок хліба
Приготування:
Мораторій на комуналку: українцям пояснили, чому заплатять ще більше
Пенсія без стажу: кому з українців заплатять навіть без трудового минулого
Нова індексація пенсій: хто залишиться без довгоочікуваного підвищення
Пенсія відсунеться на роки: нові вимоги позбавлять українців права
1. Нагріваємо шість столових ложок оливкової олії на сковороді обсмажуємо нарізаний часник і чилі протягом однієї хвилини, потім додаємо гриби і обжарваем ще 2-3 хвилини або до готовності.
2. Перемішуємо з петрушкою і майораном і приправляємо сіллю і меленим чорним перцем.
3. Між тим, підсмажуємо шматочки хліба з обох сторін. Натираємо кожну частину хліба часником і оливковою олією, а потім нарізаємо на окремі порції, якщо це необхідно. Посипаємо грибами і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт бісквітів з джемом.